They are APPRECIATED :D

Saturday, June 9, 2012

Double B :D

Assalamualaikum,
The first B stand for BOLA.

ohyeahhhhh! euro .aku sokong GERMANY.ramai jugak sokong germany rupenye.ingat aku je.so tonight german will face portugal .aku harap la german menang.kalau tak malu aku.* cewah aku yang maku.he bet portugal will win tonight.ehh we will wait for the result keyh :) ada orang bet dengan aku ,dye sokong spain.kfine ,kau memang aku belanja,aku menang kau belanja :3

Second B stand for BALIK

balik mane?helllooo im a boarding school student.for sure la balek sekolah terchenta.oshhh cinta sangat.homework tak siap lagi ni uolss dan rasa tak nak tido malam ni.* normal lah tu bile nak balek.lepas ni tah berape bulan baru balek pon x tau.do miss me.aww aww.haha.kbai!

thanks for reading!

Tuesday, June 5, 2012

Wedding of the YEAR part2 ~

Assalamualaikum,
okay sambungan untuk entry ni

Majlis rumah pengantin lelaki Ahad 3/6

sesampai ke destinasi :)

nampak tak motor bebanyak tu ?.menunggu untuk iring pengantin.

She is my niece.comel kan? macam mak cik dye ni.huahua. 


video
ketibaan pengantin :3

the pengantin . *ddok rapat2 dengan pengapit tumpang payung sekali sbnanye.haha


Pembawa bunga telurrrr :P consider as my sis :D


tak payah cari aku sebab aku jadi cameraGirl time ni.hehe xD



video
okay aku tau video ni terbalik,sori x tau cemane nk betol -,-


suprise from her husband.cousin aku mmg nak sangat motor ni - Kawasaki KSR 

kak combie dengan ibu . *behind the scene act ramai yg tengah menangis.huhu

The End,kbai! *gambar dgn vid x berapa jelas,guna phone cikai je.x mcm phone korang.hehe

thanks for reading!













Monday, June 4, 2012

Wedding of the YEAR ~

Assalamualaikum,
Selamat pengantin baru to my cousin Nur Hazirah and her husband Habibullah .May ALLAH bless both of you and your relationship till JANNAH <3


Nikah on Sabtu  27/5 :)

sebelum secara rasminya mnjdi isteri orang :) -with kak eqa and alya

the pengantin lelaki .coming soon ~

at last.Alhamdulillah .

Majlis kat rumah perempuan .Ahad 28/5 . 

nampak 3 orang budak kecil yang cecomel tu? they are my niece and nephew.jadi escort pengantin on that day.comel je..:D

Fairy Alya Hana . Comel :)


the most sopan santun Zapin i've ever seen .haha .kalah SBPIS punya tau .



Pink + Kuning :)


Wedding of the YEAR part 2 will coming soon :3

thanks for reading!







Sunday, June 3, 2012

H.O.M.E.W.O.R.K.S =,=

Assalamualaikum,
baru pagi je dah mengeluh + gelabah . what ? ISNIN .pandang homework .gossshhhh sempat ke siap .?? lepas mandi dgn breakfast ,belek belek laa paper maths yg x siap2 tuu.hmm mcm sempat je.so skrg ni dah siap 3 set paper 1 math.try buat science .makaih dok pahe langsung .huahua.mybe sbb x blaja lagi .then try buat PAI.boleh laaa .so kalau boleh harini nk siapkan math dgn pai .klau boleh lebih lagi.karangan2 bagai tu hmm besok2 laa.harini nk siap yg simple2.and aku rasa budak-budak lain pon tgah sebok siapkan hw masing2.aku nk balik skolah kali ni x de hw yg aku x siap.pheuuu *angan-angan tinggi menggunung.kahkahkah.kbai!


*cenggitu lah aku bangun pagi .hikhok .


thanks for reading!

Saturday, June 2, 2012

Kenyang perut,suka hati :D

Assalamualaikum,
baru balik dari open house before tu pegi melawat mak cik sedara sakit *tempat x diketahui .hehe

jamm =,= kereta depan tu kereta my cousin .


"assalamualaikum ,nek .. nek ..ade orang x ni " -rayyan :)

kat open house makan satay.dah lama x makan satay.act ade banyak tp makan satay je .ade roti jala ,pulut kuning dgn ape lgi tah.jage badan laa.hewhew .haha.
malam ni kene tido awal sbb besok pkol 10 dah kene gerak pegi rumah pengantin lelaki.eh its not me but my cousin :) kbai .

thanks for reading !




Friday, June 1, 2012

Holi . .. . . . . .. DAY!

Assalamualaikum,
dah seminggu cuti baru nak post.hehe x de mood nak tulis entry laa.1 bulan lebih tak balik rumah .lamenyeee kan.lot of things happen in my life .

Soo ..on my birthday 30/4 dapat wishes and chocolate.satu paket besar choc zip.tapikann ...x tau siape yg bagi.dye just tulis atas plastik choc tu, "happy birthday,sori lambat bg baru tau birthday kau and sory x de blackforest"berhari-hari aku fikir sape yg bg.at last KA kate makan je laaa.and smpai choc tu dah hbis x tau sape yg bg.kepada pemberi,if you read this entry i just want to say thank you very much :) *ade org tu nk bg blackforest BESAR untuk birthday.wootwoot :D

I've got my mid term result.ohh please jangan tanya =,= hancussss haih .lonjakan saujana kat mathematics je. time february monthly test fail and alhamdulillah kali ni A :) yang lain2 tu lompat si katak lompat je.huahua.bak kata kimie,"you've try your best".yaa i've try my best and harap untuk exam akan datang it will be better .do pray for me and my batch :3

For this time holiday,our teachers give us a lot of homeworkssss*S kene banyakkk.semua subject ada including SIVIK.ohyeahhhh .sumpah banyak gila homework plus 2 kerja kursus geografi & sejarah.geografi lagi 30% need to be done.sejarah x gerak ape sbb blom ada bahan.pheuuu banyak tuuu.hopefully semua tu dapat siap before balik sekolah.

Dah seminggu kat Banting,staying at my aunty house sbb ada wedding kakak sedara.ahad ni lepas rumah pengantin lelaki baru blek melaka.
okaylah,i'm watching ALICE IN WONDERLAND with Dia :) gegedik je nk tgok sama2.kbye .!

thanks for reading!